Treceți la conținutul principal

DIY: Buchet de mireasa


Nu de foarte mult timp am descoperit calele galbene si pot spune ca m-am indragostit nebuneste de ele. Imi par atat de delicate si simple dar incredibil de rezistente.
Asa ca mi-am propus sa imi fac singura buchetul de mireasa si sa folosesc numai cale galbene, iar danteluta folosita este speciala pentru mine fiind o bucatica magica din rochia de mireasa a mamei mele.

Iata de ce materiale am avut nevoie pentru a realiza buchetul:
- cale galbene;
- banda dublu-adeziva pentru flori;
- dantela;
- cutit;
- ac si ata alba.


Pasul 1: Am aranjat tinand in mana fiecare fir astfel incat toate calele pareau ca se imbratiseaza.

Pasul 2: Banda adeziva fiind verde s-a asortat foarte bine cu verdele coditelor, iar elasticitatea ei a facut mult mai stabila legatura buchetului.


Pasul 3: Am acoperit banda verde cu dantela alba iar la capat am cusut cu putina ata pentru a fi sigura ca nu se destrama.

Pasul 4: Ultimul pas a fost sa tai cu un cutit foarte ascutit coditele astfel incat sa pastrez lungimea dorita.

Spuneam ca aceste flori sunt foarte rezistente... incercati sa va imaginati cat am putut sa le sucesc, sa le invart, sa le tin ore intregi fara apa si totusi sa reziste inca o saptamana dupa.
Remarcati prospetimea lor in prima fotografie (aceasta a fost facuta in a 4-a zi dupa eveniment). :)

Comentarii

  1. Este absolut superb buchetul! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos buchetul! Si atat de usor de facut...Nu stiu de ce nu sunt mai multe mirese asa de curajoase ca tine...incat sa-si faca ele buchetul magic:) Si dantela a fost acel "something old", care poarta noroc!F frumos!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu daca e vorba de curaj ci poate ca nu vor sa riste. Sunt convinsa ca buchetele complexe sunt mult mai bine facute de un specialist.
      Pentru a reusii trebuie sa iti doresti foarte mult si uneori sa si exersezi inainte... :)
      Recunosc, am facut un mic test cu o saptamana inainte, asa ca nici eu nu am riscat aparitia unei dezamagiri chiar in ziua nuntii.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu